Come Along English Academy treballa en unió amb la Fundació Tripartita com a Empresa Organitzadora de Formació .

Això vol dir que nosaltres podem gestionar les accions formatives dels nostres clients per tal que es beneficiïn econòmicament d’això .

Realitzem els tràmits de bonificació de la formació per als nostres clients , tant en els cursos a mida com per a les accions formatives de la nostra programació .

Totes les empreses disposen d’un crèdit de la Fundación Tripartita per a la formació dels seus empleats que després desgraven en els seus pagaments a la Seguretat Social .

Aquest crèdit es calcula i es renova cada any . Si no ha realitzat cap tipus de formació a la seva empresa aquest any , podria aprofitar per formar els seus empleats en una llengua tan important com és l’anglès .

Cal fer una anàlisi de les característiques de l’acció formativa a comunicar i de la pròpia empresa , per determinar en cada cas a quin programa és més convenient acollir .

Contacta amb nosaltres i t’informem gratuïtament del crèdit formatiu de què disposa la teva empresa per a la formació dels seus treballadors , així com del percentatge de subvenció que correspon per al curs interessat , que pot arribar a ser del 100% del total .

Preparar els seus empleats per a exàmens oficials

Ofereixi als seus empleats l’oportunitat de presentar-se a un examen oficial per acreditar els seus coneixements de l’idioma i establir objectius clars per als seus cursos .